Opening nieuwe jeugdgebouw

Door : Marjolein Lentink

Opening nieuwe Cornerstone 1Door de sloop van het gebouw de zeshoek, moest Cornersone verhuizen. Jammer voor de jeugd, maar niet getreurd. De afgelopen tijd is door veel vrijwilligers gewerkt om het nieuwe jeugdgebouw klaar te maken om de activiteiten van Cornerstone door te laten zetten. En dat is gelukt. Op zondag 19 januari was iedereen welkom om te proosten op het nieuwe jaar vol activiteiten, gezelligheid, geloof en samenzijn in het nieuwe jeugdgebouw. 

 

Bij jeugdwerk van de kerk is het altijd spannend hoeveel jongeren er afkomen op de activiteiten. Want met alle andere leuke activiteiten en drukke bezigheden is het nog wel eens lastig om tijd te maken voor geloof. Dat geldt ook voor de activiteiten van “the meeting” die jong en oud in de kerken probeert samen te laten komen, zoals nu bij de openingsborrel. Met twintig aanmeldingen rekende de organisatie op een opkomst van dertig mensen, want er zouden vast wel mensen na kerktijd toch even komen kijken. Dat er vervolgens tachtig jonge- en oudelui kwamen lunchen na kerktijd was een aangename verrassing. Het leek het verhaal van de vijf broden en twee vissen wel, want aan het eind van de lunch ging iedereen met goed gevulde buik naar huis en lagen er nog broodjes op de schalen. 

Opening nieuwe Cornerstone 2Met deze geslaagde opening kan het haast niet anders dan een mooie tijd worden in het nieuwe gebouw. We hopen dat er net zoveel jeugd met plezier naar de nieuwe Cornerstone komt, als in het oude gebouw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laatste Nieuws

  • Aftermovie PaasChallenge 2020

    Gelukkig vinden we ook nieuwe manieren om contact te houden en een leuke activiteit te doen! https://www.youtube.com/watch?v=MdU2TqMWD0w Aftermovie...
  • Jeugddienst - 15 maart 2020

    Jeugddienst - 15 maart 2020

    Vraag jij je wel eens af wat de wil van God is in ons leven? Zou jij ook wel is willen weten wat...