VBF2018 poster

Het was één groot feest met 145 basisschoolkinderen tijdens de laatste twee dagen van de herfstvakantie.


De reporter Peter Pennelikker dreigde ontslagen te worden, maar kreeg nog één herkansing. Zijn laatste opdracht was “ Zoek uit wie Jezus is”, “ Wie is Hij? ”, “ Waar woont Hij?”, “ Wat doet Hij?”.
Tijdens het Vakantie Bijbel Feest (VBF) ging Peter Pennelikker op zoek naar antwoorden, donderdag tijdens het knutselen, het proefjeslab, het spelcircuit, maar vooral de muziek. Vrijdag was Peter opnieuw te vinden op het Vakantie Bijbel Feest. Dit keer zocht hij de antwoorden in de escaperoom, de bingo en de theatervoorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek. Zelfs bij ‘ VBF has got talent’, waarbij de kinderen allemaal tegelijk hun muziekkunsten konden vertonen, was hij er. Op de slotavond, vrijdagavond, werd duidelijk dat de redacteur tevreden was over Peters artikel en hij zijn baan kon behouden. Peter wilde voor zichzelf nog meer weten over Jezus en stelde zijn laatste vragen aan iemand die echt veel van de Bijbel weet: de dominee. Die avond, waarop kinderen, ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en andere belangstellenden aanwezig waren, werd met o.a. veel muziek een terugblik gegeven op de twee dagen.
Donderdagavond was er tieneravond en vertelde jeugdwerker Elbert Jan waarom hij na een stoer en wild bestaan, alleen door zijn geloof in God en Jezus de leegte in zijn leven kon opvullen.

Het bestuur kijkt terug op twee mooie, waardevolle dagen en is dankbaar dat God alle inspanningen heeft willen zegenen. Het is fijn om te zien dat kerken elkaar in het werk voor de jeugd kunnen vinden. Daarnaast dankt het bestuur de sponsoren en vele vrijwilligers die -op welke wijze dan ook- hebben bijgedragen.

 Zie hieronder een fotoimpressie van de VBF 2018

Kijk ook eens op www.vbfgeldermalsen.nl


Laatste Nieuws

  • Aftermovie PaasChallenge 2020

    Gelukkig vinden we ook nieuwe manieren om contact te houden en een leuke activiteit te doen! https://www.youtube.com/watch?v=MdU2TqMWD0w Aftermovie...
  • Jeugddienst - 15 maart 2020

    Jeugddienst - 15 maart 2020

    Vraag jij je wel eens af wat de wil van God is in ons leven? Zou jij ook wel is willen weten wat...