#fail?

Wat je doet is nooit goed genoeg: op school, met sporten, met plaatjes op Instagram….  Heb je dat idee wel eens? En dat je denkt dat je de enige bent die onhandige dingen doet? De bijbel staat vol met deze mensen en heeft ook mooie antwoorden. Marije van den Berg heeft hier van alles over geschreven en kan je er veel over vertellen. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de jeugddienst op 16 juni  om 19.00 naar de Centrumkerk in Geldermalsen. De band 4-tune zorgt voor de muziek. 

jeugddienst 16 06 2019 beamer

Zondag 12 mei is er weer een jeugddienst, dit keer met als thema "Happy hour". Wat deze term betekent binnen de 4 muren van een kerk? Daarvoor zul je toch echt zelf moeten komen luisteren. Christien van Harten zal hierover spreken en de muzikale medewerking is dit keer van het gospelkoor "Sign".
De dienst begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Centrumkerk, Kerkstraat 36, te Geldermalsen. Allemaal van harte welkom! 

jeugddienst 12 mei 2019 def

Het is alweer bijna de vierde maand van 2019. Dat betekent dat er op de tweede zondag van april weer een jeugddienst zal zijn van de PKN kerken in Geldermalsen. Het thema is dit keer seksualiteit.
Ben jij benieuwd wat de spreker hier over heeft te vertellen? Kom dan zeker naar deze dienst toe!
 
De muzikale begeleiding zal zijn door 'The New Adams Family'. De spreker is Gerard van Houwelingen en is onder andere werkzaam bij de stichting No Apologies. Be there!
 
Datum en tijd: 14-04-2019, 19:00 uur. Locatie: Kerkstraat 38, 4191 AB Geldermalsen (Centrumkerk PKN Geldermalsen).
 
jeugddienst 14 april 2019

Na het grote succes van vorig jaar gaan we (op verzoek van onze tieners) opnieuw de uitdaging aan: "Paaschallenge 2019".
Geef je snel op en doe mee, want dit wil je écht niet missen!!!  

Paaschallenge 2019

Zondag 10 maart 2019 is het weer zover, de jeugddienst! Het thema van deze jeugddienst is ‘Wat een kunst’. De bijbeltekst die in deze dienst centraal staat komt uit Jona 3. Anders dan normaal vragen we jullie om voor deze dienst je mobiel mee te nemen! De spreker van de dienst is ds. G.J. Krol en de muzikale begeleiding wordt gedaan door de band Relion. De catechesegroep van klas 1 – 2 heeft meegeholpen met de voorbereidingen. Locatie is de Centrumkerk, Kerkstraat 36 in Geldermalsen. Iedereen is van harte welkom! We zien jullie graag 10 maart om 19.00 uur!

jeugddienst 10 03 2019versie 2

Christen zijn in deze tijd kan soms een hele uitdaging zijn. Soms voel je je misschien alleen; er zijn zoveel mensen die helemaal nergens in geloven, of een andere godsdienst aanhangen dan de jouwe. Wat betekent het christendom dan tussen al die andere geloven? Kan jij als christen het verschil maken? De jeugddienst van 10 februari staat in het teken van deze vragen. Hans Borghuis zal hierover spreken, gospelkoor SHINE verzorgt de muziek en jongeren uit klas 3 en 4 hebben meegewerkt aan de voorbereiding.

De dienst begint om 19 uur, in de Centrumkerk in Geldermalsen (Kerkstraat 36).
Je bent van harte uitgenodigd, hopelijk zien we je dan!

Poster jeugddienst 10 februari 2019

Op 13 januari wordt de eerstvolgende jeugddienst gehouden in de Centrumkerk, Kerkstraat 36 te Geldermalsen. Het thema van deze jeugddienst is: 'Geliefd is de mens'.

De tekst die deze dienst centraal zal staan komt uit Lucas 3, de doop van Jezus. Voorganger in deze dienst is ds. Alice van Halsema en muzikale medewerking zal verleend worden door Marcel van de Poel en band. Iedereen is van harte welkom!

jeugddienst 20190113

Op 11 november is er weer een jeugddienst. Het thema is: ‘Wat doe jij?’ De wereld iets mooier maken, dat willen we allemaal wel. Maar wat kun je doen en hoe doe je dat? En hoe kun je dat vanuit je geloof doen? Nieuwsgierig? Kom langs!

Ook zal er muziek zijn, deze wordt verzorgd door de band Breakfree Worship. Het belooft een mooie dienst te worden, iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Centrumkerk Kerkstraat 36, om 19.00u. Tot dan!

jeugddienst 11 november 2018 0

Vraag je je wel eens af hoe een ontmoeting met God zou zijn? Zou dit op een bijzonder moment gebeuren? Wat gebeurt er in die ontmoeting en wat betekent dit voor jou? Heb je ook weleens van dit soort vragen? In de eerste jeugddienst van het nieuwe seizoen met het thema ‘Once upon a time’ kom je hierachter! We zien je graag op 14 Oktober 2018 in de Centrum kerk, Kerkstraat 36, 4191 AB Geldermalsen. Het begint om 19.00 uur en er is muzikale begeleiding van de band Rise Up uit Geldermalsen. Tot dan!

jeugddienst 14 10 2018 def 2kopie

VBF2018 poster

Het was één groot feest met 145 basisschoolkinderen tijdens de laatste twee dagen van de herfstvakantie.


De reporter Peter Pennelikker dreigde ontslagen te worden, maar kreeg nog één herkansing. Zijn laatste opdracht was “ Zoek uit wie Jezus is”, “ Wie is Hij? ”, “ Waar woont Hij?”, “ Wat doet Hij?”.
Tijdens het Vakantie Bijbel Feest (VBF) ging Peter Pennelikker op zoek naar antwoorden, donderdag tijdens het knutselen, het proefjeslab, het spelcircuit, maar vooral de muziek. Vrijdag was Peter opnieuw te vinden op het Vakantie Bijbel Feest. Dit keer zocht hij de antwoorden in de escaperoom, de bingo en de theatervoorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek. Zelfs bij ‘ VBF has got talent’, waarbij de kinderen allemaal tegelijk hun muziekkunsten konden vertonen, was hij er. Op de slotavond, vrijdagavond, werd duidelijk dat de redacteur tevreden was over Peters artikel en hij zijn baan kon behouden. Peter wilde voor zichzelf nog meer weten over Jezus en stelde zijn laatste vragen aan iemand die echt veel van de Bijbel weet: de dominee. Die avond, waarop kinderen, ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en andere belangstellenden aanwezig waren, werd met o.a. veel muziek een terugblik gegeven op de twee dagen.
Donderdagavond was er tieneravond en vertelde jeugdwerker Elbert Jan waarom hij na een stoer en wild bestaan, alleen door zijn geloof in God en Jezus de leegte in zijn leven kon opvullen.

Het bestuur kijkt terug op twee mooie, waardevolle dagen en is dankbaar dat God alle inspanningen heeft willen zegenen. Het is fijn om te zien dat kerken elkaar in het werk voor de jeugd kunnen vinden. Daarnaast dankt het bestuur de sponsoren en vele vrijwilligers die -op welke wijze dan ook- hebben bijgedragen.

 Zie hieronder een fotoimpressie van de VBF 2018

Kijk ook eens op www.vbfgeldermalsen.nl

Jeugddienst 17 juni

In Geldermalsen wordt op zondag 17 juni (dus dit keer de 3e zondag van de maand) om 19.00 uur een jeugddienst gehouden in de gereformeerde kerk . Het thema van de dienst is 'Ben jij een Christen ...?' Het zal in deze dienst gaan over Christenvervolging wereldwijd. Over de vrijheid die wij hier in ons land genieten, waar we ons vaak niet eens bewust van zijn.

Tussen 25 en 30 juni zal er een project zijn in de Centrumkerk, waarbij de Bijbel in haar geheel zal worden gelezen. Tijdens de dienst wordt hier meer over verteld en kun je je ook inschrijven. Voor meer informatie zie: www.leesdebijbelhelemaal.nl/

De spreker in deze dienst is ds. Krol. De muziek wordt verzorgd door Ted Nuhaan en band.

Poster Jeugddienst 17 06 18

Jeugddienst 13 mei

Komende 13 mei is er weer een jeugddienst. Het thema is 'God vinden in de stilte' en de spreker zal Wim Grandia zijn. Ben jij/bent u benieuwd naar meer en naar hoe je je stille tijd in kan vullen zonder dat het saai wordt? Kom dan naar de jeugddienst! De dienst is in de kerk aan de Ds. Lomanlaan 7 te Geldermalsen. De band is Lifenote en de dienst begint om 19.00 uur. Hopelijk tot dan!

jeugddienst 13 05 2018 def

Jeugddienst - 8 april

Ben je weleens gepest? Heb je weleens iemand gepest? Waarom pesten mensen eigenlijk? Hoe past pesten in het geloof? Deze vragen heb je jezelf misschien wel eens afgevraagd. Dat komt goed uit, want daar gaat de jeugddienst van 8 april over! Ds. Krol zal over het thema ‘Pesten? Dat is heel gewoon’ spreken tijdens de dienst. De band Ichthus Praise Band verleent muzikale medewerking en de catechese 1-2 heeft meegeholpen bij de voorbereiding van de dienst.

We zien je graag op zondag 8 april, om 19 uur in de gereformeerde kerk in Geldermalsen (Ds. R. Lomanlaan 7). Tot dan!

Poster 8 apil 2018

Jeugddienst - 11 maart

Op 11 maart is er weer een jeugddienst. Het thema is: ‘Geloven is topsport’ Met de Olympische spelen in het achterhoofd, zie je dat samen een doel halen niet altijd vanzelf gaat. Sprekers zijn oud voetballer Ardon de Waard en ds. Van Halsema Ook zal er natuurlijk muziek zijn, deze wordt verzorgd door Rise Up. Het belooft een mooie dienst te worden, iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Gereformeerde kerk, Lomanlaan 7, te Geldermalsen, om 19.00u. Tot dan!

jeugddienst 11 03 2018 beamer

Jeugddienst 11 februari

Het thema van deze jeugddienst is ‘Heilige herrie’. Corjan Matsinger, een inspirerende spreker neemt ons mee door de wereld van popmuziek. Is deze 'herrie' heiliger dan we denken of juist erger?

De popmuziek heeft natuurljk al een lange geschiedenis en zal dus zeker ook geschikt zijn voor de 'niet zo jeugdige bezoekers'. Met andere woorden: deze jeugddienst is een aanrader voor iedereen, neem vooral gasten mee. Bereid je voor op een leuke, interactieve dienst waarbij je zelf ook echt aan het denken wordt gezet. De band 4-Tune zal de muziek verzorgen.

Locatie : Gereformeerde Kerk, Lomanlaan 7, Geldermalsen
Aanvang : 19:00 uur.

jeugddienst 11 02 2018 definitief poster

Sirkelslag 2018

Voor het eerst in de geschiedenis van Cornestone doen we mee aan Sirkelslag (Young). Ben je tussen de 12 en 16 en heb je zin in een ontzettend actieve en spannende avond in een strijd met meer dan 480 andere teams door heel Nederland? Dan is Sirkelslag wat voor jou.

Sirkelslag 2018

Geef je op bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Jeannette Stoffer

Kijk voor meer info op : https://www.sirkelslag.nl/young 

Jeugddienst 14 januari

Vervolgde kerk

Zondag 14 januari is de eerste jeugddienst van 2018 over de vervolgde kerk. Geert van der Zeeuw zal hierover spreken. Durf je kleur te bekennen? Wat betekent het als je niet zomaar kunt geloven en denken wat je wilt? Durf je te staan voor je geloof? De dienst wordt muzikaal begeleid door het gospelkoor Ichthus uit Vuren. Van harte welkom!

Locatie: Gereformeerde kerk Lomanlaan 7
Aanvang: 19.00

jeugddienst 14 01 2018 def

 VBF2017 5Op de laatste twee dagen van de herfstvakantie hebben zo’n 170 basisschoolkinderen het VakantieBijbelFeest (VBF) bezocht. Op de tieneravond kwamen ruim 30 tieners af. Dit jaar is het VBF  georganiseerd door Stichting VakantieBijbelFeest Geldermalsen en vrijwilligers van diverse kerken uit Geldermalsen, Meteren en Tricht. Naast verschillende ruimtes in De Pluk, vonden ook activiteiten in de aparte tent plaats. Samen met een groot muziekteam zijn liedjes rondom het thema ‘(T) op Survival’ aangeleerd. Aan de onder- en middenbouw zijn de Bijbelverhalen ’de wijzen volgen de ster’ en ‘Filippus en de Kamerling’ verteld Voor de onderbouw was er poppenkast en voor de middenbouw een sketches. Daarna is er een ster, kompas of boekrol geknutseld. Voor de bovenbouw was er gedeeltelijk een apart programma met voormalig legerpredikant ds. H. Fonteyn en survival activiteiten aan de plas in Meteren.  Donderdagmiddag was de spelmiddag, helemaal gebaseerd op het thema, inclusief een stormbaan.  Vrijdagmiddag trad Timo van de Heuvel op met zijn ‘wonderwolktheater’. Voor de tieneravond was uitgenodigd Nils Verheul. Als militair verpleegkundige is hij uitgezonden geweest naar Bosnië en Afghanistan. Hij heeft verteld over zijn werk en de moeilijke situaties die hij daar heeft meegemaakt. Hoe ga je dan om met je geloof? 

VBF2017 1De Bijbel is een kompas. Als je Jezus volgt, ga je de goede weg, ook al weet je niet altijd waar die naar toe gaat. Vervolgens heeft Niels Mollema van Scouting uitleg gegeven over een kompas. Deze werd door de tieners gebruikt bij de dropping. De avond werd afgesloten met een kampvuur. Zondag 22 oktober was de gezamenlijke slotdienst met medewerking van ds. Krol en ds. Hogenhout. De organisatie kijkt dankbaar terug op een geslaagd feest. Meer foto’s zijn te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/pg/VakantieBijbelFeestinDePluk ; www.vbfgeldermalsen.nl en www.veg-geldermalsen.nl .

Komen jullie volgend jaar weer?VBF2017 3

 

Hieronder wat foto's van de VBF, klik op de foto om ze beter te bekijken.

Jeugddienst - 12 november

Waarom ben ik hier eigenlijk op aarde? Is er een doel met mijn leven, en zo ja, wat is dat doel dan? Speelt mijn geloof daar een rol in? Dit zijn vragen die jou misschien wel eens bezighouden. Dat komt goed uit, want daar zal het in de jeugddienst van 12 november over gaan! Herman Boon, bekend om zijn succesvolle kinder- en jeugdwerk, zal over dit onderwerp spreken tijdens de dienst. De band Aeolisch komt de muziek verzorgen, en de catechesegroep van groep 7 en 8 heeft meegeholpen bij de voorbereiding van de dienst.


We zien je graag op zondag 12 november, om 19 uur in de gereformeerde kerk in Geldermalsen! (Ds. R. Lomanlaan 7). Tot dan!

201711 Jeugddienst

Jeugddienst 8 oktober

Op 8 oktober begint het seizoen weer en is de eerste jeugddienst van het jaar er. Het thema is: ‘Verbergen’. Soms is het moeilijk om in een samenleving als deze een christen te zijn. Is het voor andere van je school of werk bekend dat jij christen bent? Of houd je dit liever verborgen? Wie zijn wij in Christus? Waarom zouden we dit verbergen en waarom juist niet? Wat hebben wij nodig om tevoorschijn te komen?

Dominee Carolina Blokland – Den Hertog zal hierover spreken. Ook is er natuurlijk muzikale ondersteuning dat verzorgd wordt door Rise Up. Het belooft een mooie dienst te worden, iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Gereformeerde kerk, Ds. R. Lomanlaan 7 te Geldermalsen, om 19.00u. Tot dan!

jeugddienst 08 10 2017 defkopie 002

 

Jeugddienst 11 juni - Hoogbegaafd
 
Op 11 juni is er weer een jeugddienst in de Oostkerk.
Deze keer met Gerald en Nelinda Troost.
Follow Up heeft meegewerkt aan de voorbereiding en het thema is Hoogbegaafd. 

De dienst begint om 19:00u in de Oostkerk aan de Klepel 4a in Geldermalsen.

Tot dan!

 

jeugddienst 11 6 2017 def

Jeugddienst 14 mei - Een nieuw begin

jeugddienst 14 5 2017 conceptkopie

Zondag 14 mei is er weer een jeugddienst in de Oostkerk in Geldermalsen, het thema is “Een nieuw begin”.
Aanvang is 19:00 uur en locatie is Klepel 6 te Geldermalsen.
De spreker is ds. Carolina Blokland en er is muzikale ondersteuning van het Gospelkoor Living Words.
De dienst is voorbereid met de meewerkende groep catechese groep 14-16 jaar.

Jeugddienst 9 april

Op 9 april is er weer en jeugddienst in de Gereformeerde Kerk.
Dit keer is het een speciale jeugddienst, verzorgd door theatergroep No More Lies.


Wat je te wachten staat?

No More Lies is een flitsend, eigentijds christelijk totaal-theater voor tieners, jongeren en (jong-)volwassenen met humor, spanning and more ... Op een eigentijdse manier word je geconfronteerd met het christelijk geloof en met je eigen leven. Mime, muziek, sketchbord, goocheltrucs, liederen and more ... en alles ondersteund met licht-, en geluidseffecten. In een flitsend tempo komen de basiselementen van het geloof naar voren: je wordt flink wakker geschud.

De kernboodschap: Het liefdevolle verlossingswerk door Jezus Christus, Gods Zoon.

No More Lies windt er geen doekjes om ... No More Lies = geen smoesjes meer, geen leugens…

Dus welkom op 9 april om 19.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de ds. Lomanlaan 7, in Geldermalsen. De toegang is gratis.


Geldermalsen poster Into the Air A5 1

Op 12 maart is er weer een jeugddienst.

De basiscatechese heeft meegewerkt aan de voorbereiding en het thema is Barmhartigheid.
Verder werken aan de dienst mee:
dominee Alice van Halsema en de band Lifenote.

De dienst begint om 19:00u in de Oostkerk aan de Klepel 4a in Geldermalsen, tot dan!

jeugddienst 12 3 2017 def

Jeugddienst - 12 februari !!!

jeugddienst 12 02 2017 def

 

 Zip Your Lip


Zondag 12 februari is er weer een jeugddienst in de Oostkerk, Klepel 4a in Geldermalsen. De dienst heeft als thema ‘Zip Your Lip’ en is voorbereid door de groep van ‘Diepgaand ei’. Ds. Krol is de spreker; de band Rise-Up uit Geldermalsen verleent muzikale medewerking.


‘Diepgaand ei’ start een sponsoractie voor kinderen in Angola, Lesothe en Zimbabwe. Jongeren tussen 12 en 24 jaar vasten 24 uur en hebben als doel om 20.000 kinderen te helpen. Voor maar € 25,- kan al één ondervoed kind geholpen worden!! Voor informatie: Heleen Krol (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Iris den Hartog (06-21994262).

Zip Your Lip 2017

ZipYourLip

Hoi,

Wij zijn Heleen en Iris en wij willen, zoals sommigen van jullie al weten, in februari iets organiseren waar we jou voor nodig hebben.  Wij doen mee aan de organisatie ‘Zip Your Lip’. Zip Your lip zet zich in voor kinderen in Afrika:

“Dit jaar komen we in actie voor kinderen in Angola, Lesotho en Zimbabwe. Met het geld dat jij en duizenden andere jongeren ophalen, willen we 20.000 kinderen helpen. Zij gaan elke dag met honger naar bed en zijn zwaar ondervoed.”

De bedoeling is dat we 24 uur met z’n allen niet gaan eten (water en thee (zonder suiker) mag wel). Iedereen laat zichzelf sponsoren en zo willen wij zoveel mogelijk geld ophalen! Voor maar € 25,00 kan er al één ondervoed kind geholpen worden.

Jeugddienst - 8 januari !!!

Jeugddienst 8 1 2017 def

 

Op 8 januari is er weer een jeugddienst. De eerste jeugddienst van 2017!

Deze dienst zal worden geleid door de spreker Anton Doornenbal. Hij is onder andere bekend als godsdienstdocent op 'De Passie' in Utrecht. Verder spreekt hij in meerdere kerken door het hele land. Het thema van de dienst is: "Het is vandaag dichterbij dan gisteren..." De dienst wordt muzikaal ondersteund door de muziekgroep G.R.O.W. en de meewerkende groep is de catechisatie van de 1e en 2e klas.

8 januari, om 19.00 uur in de Oostkerk is het zover! Tot dan!

Uitdaging: Neem allemaal iemand mee die niet (zo veel) in de kerk komt! :)

 

Kinderkerstfeest 2016

kerstposter liggend

Op zondag 18 december a.s. vindt in de Gereformeerde Kerk aan de Emmalaan in Geldermalsen het jaarlijkse Kinderkerstfeest plaats, georganiseerd door de kindernevendienst van de 3 PKN-kerken in Geldermalsen.

Het thema is "Wijzen uit het Oosten". Remy van Keulen neemt ons op een ludieke wijze mee op weg naar Bethlehem. Remy noemt zijn manier van vertellen "improvisatietheater". Iedereen is van harte welkom, dus kom en doe mee met dit theater en beantwoord de vraag "hoe kan ik zelf een lichtje zijn voor de mensen om mij heen?".

De kerk is open vanaf 18.15 uur en de viering zelf begint om 18.30 uur.

Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er een speciaal peuterkerstfeest.

Jij komt toch ook?

Graag tot dan!

VBF - Running Dinner 

In de hersftvakantie is er op 20 en 21 oktober voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar een VakantieBijbelFeest in De Pluk in Geldermalsen. Ben je ouder dan 12, niet getreurd want speciaal voor jullie (12 - 20 jaar) organiseren we een Running Dinner op vrijdagavond (21 oktober). Je fiets met een groepje van gerecht naar gerecht (voorgerecht op adres 1, hoofdgerecht op adres 2, toetje op adres 3). Gezelligheid en lekker eten gegarandeerd!!!!!

Zin om mee te doen als eter of als koker? Geef je dan snel op bij Carla, zie poster voor mail-adres of telefoonnummer.

 

Flyer Running Dinner VBF

VakantieBijbelFeest 2016

In de hersftvakantie is er op 20 en 21 oktober voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar een VakantieBijbelFeest in De Pluk in Geldermalsen. Dit jaar wordt de VBF (voorheen VBK Meteren) gezamenlijk georganiseerd door vrijwilligers vanuit de kerken Meteren, Geldermalsen en Tricht.

Kijk op de poster hieronder voor meer informatie.

Wil je meedoen, geef je dan snel op door op deze link te klikken : Opgeven VBF

Poster VBF definitief

Jeugddienst!!! 9 oktober

Op 9 oktober is er weer een jeugddienst. Het thema is: ‘Twijfel: twijfel en geloof, wat moet ik ermee?!’ Iedereen twijfelt wel eens, over welke kleren je aantrekt en wat je gaat doen in het weekend. Maar ook kun je twijfelen aan je geloof. Want, wat geloof ik nou eigenlijk? Klopt het allemaal wel wat ik geloof? Hoe ga je daar dan mee om, wat doe je dan? Hierover zal Reinier Sonneveld spreken. Hij heeft hier een boek over geschreven (‘Het voordeel van de twijfel’). Ook zal er natuurlijk muziek zijn, deze wordt verzorgd door Matthias van Rijswijk en zijn band. Het belooft een mooie dienst te worden, iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Oostkerk, Klepel 6 te Geldermalsen, om 19.00u. Tot dan!

http://reiniersonneveld.nl/werk/het-voordeel-van-de-twijfel/

  

jeugddienst 9 oktober

 

Kamp 2016

Poster Kamp 2016

 Geef je op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

17 September, Start zaterdag

Uitnodiging vossenjacht liggend

Op de startzaterdag is er voor alle kinderen en jeugd van de PKN-kerken in Geldermalsen een vossenjacht. We hhopen op een grote opkomst van zowel jongere kinderen als oudere kinderen. Een speciale oproep ook voor de tieners om gezellig mee te komen doen. Jullie hulp is ook hard nodig! Jullie kunnen samen met een groepje jongere kinderen in het centrum van Geldermalsen op zoek gaan naar onze vossen!
 
Aansluitend is er een gezamenlijke BBQ en zangworkshop. Meer informatie daarover is te vinden op de Zondagsbrief en in Appèl.
 
Tot de 17e!!!
 
O ja, we zoeken ook nog vossen... wil je meedoen neem dan contact op met Lida of Annelies (zie afbeelding voor mail adressen)

10 april : jeugddienst!

10 april is er weer een jeugddienst. Het thema is "God heel dichtbij". Deze dienst is voorbereid door de jongeren van Diepgaand Ei. De spreker is ds. Carolina Blokland - Den Hertog (predikant van de Oostkerk). De band Lifenote verzorgt de muziek. Plaats en tijd: Oostkerk, Klepel 4, Geldermalsen, om 19.00u. Na de dienst is er gelegenheid om samen nog wat na te praten onder het genot van drinken met iets lekkers erbij.

Jeugddienst april2016 small

13 maart is er weer een jeugddienst!

Op zondag 13 maart om 19.00 uur is er weer een jeugddienst in de Oostkerk, Klepel 4a. Het thema van de dienst is "Hier sta ik, ik kan niet anders". De spreker in deze dienst is ds. Sophie Hofstee uit Doorn. Aan deze dienst werken de jongeren van de basiscatechisatie mee. De muziek wordt verzorgd door het gospelkoor Ichthus uit Vuren. Na de dienst is er gelegenheid om samen nog wat na te praten onder het genot van drinken met iets lekkers erbij.

Jeugddienst maart 2016 concept1kopie

14 februari is er weer een jeugddienst!

Het thema is "In vrede samen leven". Deze dienst is voorbereid door de jongeren van de Denkstof groep. De spreker is ds. Alice van Halsema (predikant van de Gereformeerde Kerk). De band G.R.O.W. zal voor de muziek zorgen. Plaats en tijd: Oostkerk, Klepel 4, Geldermalsen, om 19.00u.

Poster jeugddienst 14 02 16

Running Dinner poster 2015 Running Dinner was weer een succes!!!

Kokers en eters dank voor het meedoen!!!

 

Kijk hieronder voor een super snelle samenvatting ;-)

 

Laatste Nieuws