Vanwege de Corona-crisis zijn veel activiteiten afgelast!

Maar... we proberen zo goed mogelijk contact te houden met jullie via WhatsApp en Insta en af en toe hebben we een online activiteit.

Happy Smiley

Dus hou je WhatsApp en Insta in de gaten...

We hopen jullie snel weer in het echt te mogen ontmoeten!Stevig balen natuurlijk! Maar...

2 Tim 17

Dus luister goed naar de voorschriften van de overheid en vertrouw op God die je wil helpen en troosten op de momenten dat je wel bang bent. 

Als je met iemand wil praten, zoek dan even contact met een jeugdleider, ouderling of dominee (die zullen graag even tijd voor je maken!!!!)

Vraag jij je wel eens af wat de wil van God is in ons leven? Zou jij ook wel is willen weten wat de roeping in jouw leven is? Denk je ooit na over de bestemmingen die je in je leven bereikt? Zondag 15 maart is er weer een jeugddienst in de Gereformeerde kerk, Lomanlaan 7 te Geldermalsen, met als thema ‘Roeping’. De catechesegroep van klas 3 en 4 hebben geholpen met de voorbereiding en er is muzikale ondersteuning van Ted Nuhaan en zijn band. De spreker van deze dienst is Gor Khatchikyan. Gor heeft op vele evenementen mogen spreken en heeft verschillende boeken geschreven over zijn leven. Hij wilt jou graag meer vertellen over het onderwerp roeping tijdens de jeugddienst! Zien we je 15 maart om 19.00 uur in de Gereformeerde kerk?

jeugddienst 15 maart 2020 def

Op 9 februari is er weer een jeugddienst! Dit keer is het thema 'Geef nooit op'. Dominee Krol zal de dienst leiden, Rise Up verzorgt de muziek en de catechisatie groep van klas 1 en 2 werkt mee aan de dienst :).

Het belooft een mooie, interactieve dienst te worden - dus wees welkom!

We beginnen om 19 uur in de Gereformeerde Kerk aan de ds. Lomanlaan 7. Tot dan!

Poster Jeugddienst beamer 09 02 20

Volgend jaar in het weekend van 27 t/m 29 maart wordt er vanuit PKN Geldermalsen (opnieuw) een supergaaf kamp georganiseerd. Iedereen tussen de 11-20 jaar is welkom!
 
De kosten zijn maximaal €25,00 pp. Heb je zin in een leuke uitdaging en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Geef je dan op voor 31 januari 2020 door een mailtje te sturen naar: cornerstonekamp@gmail.com
 

Uitnodiging kamp 2020 1

Gospel-artiesten Reyer en Lars Gerfen gaan, na de goede ontvangst van hun eerste gezamenlijke Adventstour van vorig jaar, opnieuw samen het land in met een gloednieuw programma. “We hopen met dit nieuwe programma en de nieuwe liederen, mensen mee te nemen in de bijzondere tijd van de Advent, het uitzien naar de komst van Jezus.

Op 21 december komen ze naar Geldermalsen, 20:00 uur, Gereformeerde Kerk, Ds. R. Lomanlaan 7.

Tickets via EventsForChrist

Wees welkom!

2019 Lars en Reyer

Ook dit jaar doen we vanuit PKN Geldermalsen weer mee met Sirkelslag Kids op vrijdag 15 november (19.30-21.30 uur). Locatie is d'n Dries, Klepel 6, te Geldermalsen.

Het thema is 'In het donker zoeken naar licht'. Het verhaal van Daniel zal als rode draad door de spellen heen lopen. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet, geef je dan snel op en doe mee. Heb je geen zin om alleen te komen? Neem dan gerust een vriend of vriendin mee. Opgeven kan t/m 12 november via sirkelslaggeldermalsen@gmail.com

Graag tot dan!

Sirkelslag Kids 2019

Op 10 november is er een jeugddienst. Het thema is: Wat zie jij?

Je kijkt naar iets, je ziet alles in een keer duidelijk, of toch niet? Vaak ontdek je meer als je nog eens kijkt. Ds. Van Halsema helpt je om eens anders te kijken. Het Interkerkelijk Jeugdkoor Challenge zorgt voor de muziek. Iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Gereformeerde kerk aan de Emmalaan te Geldermalsen, om 19.00 uur. Tot dan!

jeugddienst 10 november 2019 defkopie

#fail?

Wat je doet is nooit goed genoeg: op school, met sporten, met plaatjes op Instagram….  Heb je dat idee wel eens? En dat je denkt dat je de enige bent die onhandige dingen doet? De bijbel staat vol met deze mensen en heeft ook mooie antwoorden. Marije van den Berg heeft hier van alles over geschreven en kan je er veel over vertellen. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de jeugddienst op 16 juni  om 19.00 naar de Centrumkerk in Geldermalsen. De band 4-tune zorgt voor de muziek. 

jeugddienst 16 06 2019 beamer

Bijbel : de film is beter !?

jeugddienst 6 oktober 2019 def

Na een lange zomervakantie is op 6 oktober de eerste jeugddienst van het seizoen! Het wordt een inspirerende dienst over hét boek dat christenen zo belangrijk vinden: de Bijbel! Hoe mooi dat soms ook klinkt, het is ook een boek dat veel vragen oproept. Wat is de Bijbel voor boek, waarom is het eigenlijk zo belangrijk voor christenen, waarom kunnen we erop vertrouwen dat dit het Woord van God is? En wat kunnen wij in ons dagelijks leven nu met al die oude teksten?

Herken je jezelf in deze vragen? Of heb je gewoon zin in een dienst met mooie muziek? Wees dan welkom op 6 oktober om 19 uur in de Gereformeerde kerk in Geldermalsen (Ds. R. Lomanlaan 7). Carolina Blokland leidt de dienst, en de muziek wordt verzorgd door de band Relion. Dat belooft wat!

Tot dan! :)

 

Zondag 12 mei is er weer een jeugddienst, dit keer met als thema "Happy hour". Wat deze term betekent binnen de 4 muren van een kerk? Daarvoor zul je toch echt zelf moeten komen luisteren. Christien van Harten zal hierover spreken en de muzikale medewerking is dit keer van het gospelkoor "Sign".
De dienst begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Centrumkerk, Kerkstraat 36, te Geldermalsen. Allemaal van harte welkom! 

jeugddienst 12 mei 2019 def

Het is alweer bijna de vierde maand van 2019. Dat betekent dat er op de tweede zondag van april weer een jeugddienst zal zijn van de PKN kerken in Geldermalsen. Het thema is dit keer seksualiteit.
Ben jij benieuwd wat de spreker hier over heeft te vertellen? Kom dan zeker naar deze dienst toe!
 
De muzikale begeleiding zal zijn door 'The New Adams Family'. De spreker is Gerard van Houwelingen en is onder andere werkzaam bij de stichting No Apologies. Be there!
 
Datum en tijd: 14-04-2019, 19:00 uur. Locatie: Kerkstraat 38, 4191 AB Geldermalsen (Centrumkerk PKN Geldermalsen).
 
jeugddienst 14 april 2019

Na het grote succes van vorig jaar gaan we (op verzoek van onze tieners) opnieuw de uitdaging aan: "Paaschallenge 2019".
Geef je snel op en doe mee, want dit wil je écht niet missen!!!  

Paaschallenge 2019

Zondag 10 maart 2019 is het weer zover, de jeugddienst! Het thema van deze jeugddienst is ‘Wat een kunst’. De bijbeltekst die in deze dienst centraal staat komt uit Jona 3. Anders dan normaal vragen we jullie om voor deze dienst je mobiel mee te nemen! De spreker van de dienst is ds. G.J. Krol en de muzikale begeleiding wordt gedaan door de band Relion. De catechesegroep van klas 1 – 2 heeft meegeholpen met de voorbereidingen. Locatie is de Centrumkerk, Kerkstraat 36 in Geldermalsen. Iedereen is van harte welkom! We zien jullie graag 10 maart om 19.00 uur!

jeugddienst 10 03 2019versie 2

Christen zijn in deze tijd kan soms een hele uitdaging zijn. Soms voel je je misschien alleen; er zijn zoveel mensen die helemaal nergens in geloven, of een andere godsdienst aanhangen dan de jouwe. Wat betekent het christendom dan tussen al die andere geloven? Kan jij als christen het verschil maken? De jeugddienst van 10 februari staat in het teken van deze vragen. Hans Borghuis zal hierover spreken, gospelkoor SHINE verzorgt de muziek en jongeren uit klas 3 en 4 hebben meegewerkt aan de voorbereiding.

De dienst begint om 19 uur, in de Centrumkerk in Geldermalsen (Kerkstraat 36).
Je bent van harte uitgenodigd, hopelijk zien we je dan!

Poster jeugddienst 10 februari 2019

Op 13 januari wordt de eerstvolgende jeugddienst gehouden in de Centrumkerk, Kerkstraat 36 te Geldermalsen. Het thema van deze jeugddienst is: 'Geliefd is de mens'.

De tekst die deze dienst centraal zal staan komt uit Lucas 3, de doop van Jezus. Voorganger in deze dienst is ds. Alice van Halsema en muzikale medewerking zal verleend worden door Marcel van de Poel en band. Iedereen is van harte welkom!

jeugddienst 20190113

Op 11 november is er weer een jeugddienst. Het thema is: ‘Wat doe jij?’ De wereld iets mooier maken, dat willen we allemaal wel. Maar wat kun je doen en hoe doe je dat? En hoe kun je dat vanuit je geloof doen? Nieuwsgierig? Kom langs!

Ook zal er muziek zijn, deze wordt verzorgd door de band Breakfree Worship. Het belooft een mooie dienst te worden, iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Centrumkerk Kerkstraat 36, om 19.00u. Tot dan!

jeugddienst 11 november 2018 0

Vraag je je wel eens af hoe een ontmoeting met God zou zijn? Zou dit op een bijzonder moment gebeuren? Wat gebeurt er in die ontmoeting en wat betekent dit voor jou? Heb je ook weleens van dit soort vragen? In de eerste jeugddienst van het nieuwe seizoen met het thema ‘Once upon a time’ kom je hierachter! We zien je graag op 14 Oktober 2018 in de Centrum kerk, Kerkstraat 36, 4191 AB Geldermalsen. Het begint om 19.00 uur en er is muzikale begeleiding van de band Rise Up uit Geldermalsen. Tot dan!

jeugddienst 14 10 2018 def 2kopie

VBF2018 poster

Het was één groot feest met 145 basisschoolkinderen tijdens de laatste twee dagen van de herfstvakantie.


De reporter Peter Pennelikker dreigde ontslagen te worden, maar kreeg nog één herkansing. Zijn laatste opdracht was “ Zoek uit wie Jezus is”, “ Wie is Hij? ”, “ Waar woont Hij?”, “ Wat doet Hij?”.
Tijdens het Vakantie Bijbel Feest (VBF) ging Peter Pennelikker op zoek naar antwoorden, donderdag tijdens het knutselen, het proefjeslab, het spelcircuit, maar vooral de muziek. Vrijdag was Peter opnieuw te vinden op het Vakantie Bijbel Feest. Dit keer zocht hij de antwoorden in de escaperoom, de bingo en de theatervoorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek. Zelfs bij ‘ VBF has got talent’, waarbij de kinderen allemaal tegelijk hun muziekkunsten konden vertonen, was hij er. Op de slotavond, vrijdagavond, werd duidelijk dat de redacteur tevreden was over Peters artikel en hij zijn baan kon behouden. Peter wilde voor zichzelf nog meer weten over Jezus en stelde zijn laatste vragen aan iemand die echt veel van de Bijbel weet: de dominee. Die avond, waarop kinderen, ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en andere belangstellenden aanwezig waren, werd met o.a. veel muziek een terugblik gegeven op de twee dagen.
Donderdagavond was er tieneravond en vertelde jeugdwerker Elbert Jan waarom hij na een stoer en wild bestaan, alleen door zijn geloof in God en Jezus de leegte in zijn leven kon opvullen.

Het bestuur kijkt terug op twee mooie, waardevolle dagen en is dankbaar dat God alle inspanningen heeft willen zegenen. Het is fijn om te zien dat kerken elkaar in het werk voor de jeugd kunnen vinden. Daarnaast dankt het bestuur de sponsoren en vele vrijwilligers die -op welke wijze dan ook- hebben bijgedragen.

 Zie hieronder een fotoimpressie van de VBF 2018

Kijk ook eens op www.vbfgeldermalsen.nl

Jeugddienst 17 juni

In Geldermalsen wordt op zondag 17 juni (dus dit keer de 3e zondag van de maand) om 19.00 uur een jeugddienst gehouden in de gereformeerde kerk . Het thema van de dienst is 'Ben jij een Christen ...?' Het zal in deze dienst gaan over Christenvervolging wereldwijd. Over de vrijheid die wij hier in ons land genieten, waar we ons vaak niet eens bewust van zijn.

Tussen 25 en 30 juni zal er een project zijn in de Centrumkerk, waarbij de Bijbel in haar geheel zal worden gelezen. Tijdens de dienst wordt hier meer over verteld en kun je je ook inschrijven. Voor meer informatie zie: www.leesdebijbelhelemaal.nl/

De spreker in deze dienst is ds. Krol. De muziek wordt verzorgd door Ted Nuhaan en band.

Poster Jeugddienst 17 06 18

Jeugddienst 13 mei

Komende 13 mei is er weer een jeugddienst. Het thema is 'God vinden in de stilte' en de spreker zal Wim Grandia zijn. Ben jij/bent u benieuwd naar meer en naar hoe je je stille tijd in kan vullen zonder dat het saai wordt? Kom dan naar de jeugddienst! De dienst is in de kerk aan de Ds. Lomanlaan 7 te Geldermalsen. De band is Lifenote en de dienst begint om 19.00 uur. Hopelijk tot dan!

jeugddienst 13 05 2018 def

Jeugddienst - 8 april

Ben je weleens gepest? Heb je weleens iemand gepest? Waarom pesten mensen eigenlijk? Hoe past pesten in het geloof? Deze vragen heb je jezelf misschien wel eens afgevraagd. Dat komt goed uit, want daar gaat de jeugddienst van 8 april over! Ds. Krol zal over het thema ‘Pesten? Dat is heel gewoon’ spreken tijdens de dienst. De band Ichthus Praise Band verleent muzikale medewerking en de catechese 1-2 heeft meegeholpen bij de voorbereiding van de dienst.

We zien je graag op zondag 8 april, om 19 uur in de gereformeerde kerk in Geldermalsen (Ds. R. Lomanlaan 7). Tot dan!

Poster 8 apil 2018

Jeugddienst - 11 maart

Op 11 maart is er weer een jeugddienst. Het thema is: ‘Geloven is topsport’ Met de Olympische spelen in het achterhoofd, zie je dat samen een doel halen niet altijd vanzelf gaat. Sprekers zijn oud voetballer Ardon de Waard en ds. Van Halsema Ook zal er natuurlijk muziek zijn, deze wordt verzorgd door Rise Up. Het belooft een mooie dienst te worden, iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Gereformeerde kerk, Lomanlaan 7, te Geldermalsen, om 19.00u. Tot dan!

jeugddienst 11 03 2018 beamer

Jeugddienst 11 februari

Het thema van deze jeugddienst is ‘Heilige herrie’. Corjan Matsinger, een inspirerende spreker neemt ons mee door de wereld van popmuziek. Is deze 'herrie' heiliger dan we denken of juist erger?

De popmuziek heeft natuurljk al een lange geschiedenis en zal dus zeker ook geschikt zijn voor de 'niet zo jeugdige bezoekers'. Met andere woorden: deze jeugddienst is een aanrader voor iedereen, neem vooral gasten mee. Bereid je voor op een leuke, interactieve dienst waarbij je zelf ook echt aan het denken wordt gezet. De band 4-Tune zal de muziek verzorgen.

Locatie : Gereformeerde Kerk, Lomanlaan 7, Geldermalsen
Aanvang : 19:00 uur.

jeugddienst 11 02 2018 definitief poster

Sirkelslag 2018

Voor het eerst in de geschiedenis van Cornestone doen we mee aan Sirkelslag (Young). Ben je tussen de 12 en 16 en heb je zin in een ontzettend actieve en spannende avond in een strijd met meer dan 480 andere teams door heel Nederland? Dan is Sirkelslag wat voor jou.

Sirkelslag 2018

Geef je op bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Jeannette Stoffer

Kijk voor meer info op : https://www.sirkelslag.nl/young 

Jeugddienst 14 januari

Vervolgde kerk

Zondag 14 januari is de eerste jeugddienst van 2018 over de vervolgde kerk. Geert van der Zeeuw zal hierover spreken. Durf je kleur te bekennen? Wat betekent het als je niet zomaar kunt geloven en denken wat je wilt? Durf je te staan voor je geloof? De dienst wordt muzikaal begeleid door het gospelkoor Ichthus uit Vuren. Van harte welkom!

Locatie: Gereformeerde kerk Lomanlaan 7
Aanvang: 19.00

jeugddienst 14 01 2018 def

 VBF2017 5Op de laatste twee dagen van de herfstvakantie hebben zo’n 170 basisschoolkinderen het VakantieBijbelFeest (VBF) bezocht. Op de tieneravond kwamen ruim 30 tieners af. Dit jaar is het VBF  georganiseerd door Stichting VakantieBijbelFeest Geldermalsen en vrijwilligers van diverse kerken uit Geldermalsen, Meteren en Tricht. Naast verschillende ruimtes in De Pluk, vonden ook activiteiten in de aparte tent plaats. Samen met een groot muziekteam zijn liedjes rondom het thema ‘(T) op Survival’ aangeleerd. Aan de onder- en middenbouw zijn de Bijbelverhalen ’de wijzen volgen de ster’ en ‘Filippus en de Kamerling’ verteld Voor de onderbouw was er poppenkast en voor de middenbouw een sketches. Daarna is er een ster, kompas of boekrol geknutseld. Voor de bovenbouw was er gedeeltelijk een apart programma met voormalig legerpredikant ds. H. Fonteyn en survival activiteiten aan de plas in Meteren.  Donderdagmiddag was de spelmiddag, helemaal gebaseerd op het thema, inclusief een stormbaan.  Vrijdagmiddag trad Timo van de Heuvel op met zijn ‘wonderwolktheater’. Voor de tieneravond was uitgenodigd Nils Verheul. Als militair verpleegkundige is hij uitgezonden geweest naar Bosnië en Afghanistan. Hij heeft verteld over zijn werk en de moeilijke situaties die hij daar heeft meegemaakt. Hoe ga je dan om met je geloof? 

VBF2017 1De Bijbel is een kompas. Als je Jezus volgt, ga je de goede weg, ook al weet je niet altijd waar die naar toe gaat. Vervolgens heeft Niels Mollema van Scouting uitleg gegeven over een kompas. Deze werd door de tieners gebruikt bij de dropping. De avond werd afgesloten met een kampvuur. Zondag 22 oktober was de gezamenlijke slotdienst met medewerking van ds. Krol en ds. Hogenhout. De organisatie kijkt dankbaar terug op een geslaagd feest. Meer foto’s zijn te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/pg/VakantieBijbelFeestinDePluk ; www.vbfgeldermalsen.nl en www.veg-geldermalsen.nl .

Komen jullie volgend jaar weer?VBF2017 3

 

Hieronder wat foto's van de VBF, klik op de foto om ze beter te bekijken.

Jeugddienst - 12 november

Waarom ben ik hier eigenlijk op aarde? Is er een doel met mijn leven, en zo ja, wat is dat doel dan? Speelt mijn geloof daar een rol in? Dit zijn vragen die jou misschien wel eens bezighouden. Dat komt goed uit, want daar zal het in de jeugddienst van 12 november over gaan! Herman Boon, bekend om zijn succesvolle kinder- en jeugdwerk, zal over dit onderwerp spreken tijdens de dienst. De band Aeolisch komt de muziek verzorgen, en de catechesegroep van groep 7 en 8 heeft meegeholpen bij de voorbereiding van de dienst.


We zien je graag op zondag 12 november, om 19 uur in de gereformeerde kerk in Geldermalsen! (Ds. R. Lomanlaan 7). Tot dan!

201711 Jeugddienst

Jeugddienst 8 oktober

Op 8 oktober begint het seizoen weer en is de eerste jeugddienst van het jaar er. Het thema is: ‘Verbergen’. Soms is het moeilijk om in een samenleving als deze een christen te zijn. Is het voor andere van je school of werk bekend dat jij christen bent? Of houd je dit liever verborgen? Wie zijn wij in Christus? Waarom zouden we dit verbergen en waarom juist niet? Wat hebben wij nodig om tevoorschijn te komen?

Dominee Carolina Blokland – Den Hertog zal hierover spreken. Ook is er natuurlijk muzikale ondersteuning dat verzorgd wordt door Rise Up. Het belooft een mooie dienst te worden, iedereen is welkom! De jeugddienst vindt plaats in de Gereformeerde kerk, Ds. R. Lomanlaan 7 te Geldermalsen, om 19.00u. Tot dan!

jeugddienst 08 10 2017 defkopie 002

 

Jeugddienst 11 juni - Hoogbegaafd
 
Op 11 juni is er weer een jeugddienst in de Oostkerk.
Deze keer met Gerald en Nelinda Troost.
Follow Up heeft meegewerkt aan de voorbereiding en het thema is Hoogbegaafd. 

De dienst begint om 19:00u in de Oostkerk aan de Klepel 4a in Geldermalsen.

Tot dan!

 

jeugddienst 11 6 2017 def

Jeugddienst 9 april

Op 9 april is er weer en jeugddienst in de Gereformeerde Kerk.
Dit keer is het een speciale jeugddienst, verzorgd door theatergroep No More Lies.


Wat je te wachten staat?

No More Lies is een flitsend, eigentijds christelijk totaal-theater voor tieners, jongeren en (jong-)volwassenen met humor, spanning and more ... Op een eigentijdse manier word je geconfronteerd met het christelijk geloof en met je eigen leven. Mime, muziek, sketchbord, goocheltrucs, liederen and more ... en alles ondersteund met licht-, en geluidseffecten. In een flitsend tempo komen de basiselementen van het geloof naar voren: je wordt flink wakker geschud.

De kernboodschap: Het liefdevolle verlossingswerk door Jezus Christus, Gods Zoon.

No More Lies windt er geen doekjes om ... No More Lies = geen smoesjes meer, geen leugens…

Dus welkom op 9 april om 19.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de ds. Lomanlaan 7, in Geldermalsen. De toegang is gratis.


Geldermalsen poster Into the Air A5 1

Jeugddienst 14 mei - Een nieuw begin

jeugddienst 14 5 2017 conceptkopie

Zondag 14 mei is er weer een jeugddienst in de Oostkerk in Geldermalsen, het thema is “Een nieuw begin”.
Aanvang is 19:00 uur en locatie is Klepel 6 te Geldermalsen.
De spreker is ds. Carolina Blokland en er is muzikale ondersteuning van het Gospelkoor Living Words.
De dienst is voorbereid met de meewerkende groep catechese groep 14-16 jaar.

Op 12 maart is er weer een jeugddienst.

De basiscatechese heeft meegewerkt aan de voorbereiding en het thema is Barmhartigheid.
Verder werken aan de dienst mee:
dominee Alice van Halsema en de band Lifenote.

De dienst begint om 19:00u in de Oostkerk aan de Klepel 4a in Geldermalsen, tot dan!

jeugddienst 12 3 2017 def

Laatste Nieuws

  • Aftermovie PaasChallenge 2020

    Gelukkig vinden we ook nieuwe manieren om contact te houden en een leuke activiteit te doen! https://www.youtube.com/watch?v=MdU2TqMWD0w Aftermovie...
  • Jeugddienst - 15 maart 2020

    Jeugddienst - 15 maart 2020

    Vraag jij je wel eens af wat de wil van God is in ons leven? Zou jij ook wel is willen weten wat...