Voor vragen over een activiteit kan contact opgenomen worden met de personen die zijn vermeld bij de activiteiten.

 

Voor algemene vragen over jeugdwerk kan contact worden opgenomen met het secretariaat van de jeugdraad of één van de jeugdouderlingen van de drie kerken.

  

  • Jeugdouderlingen Hervormd : Myrthe Maurice
  • Jeugdouderlingen Gereformeerd : vacature

 

Wat onze visie is over het jeugdwerk binnen PKN Geldermalsen kan worden gelezen in het beleidsplan : U maakt ons één - Beleidsplan Jeugdwerk PKN Geldermalsen 2012-2016

 

Algemene informatie over de PKN kerken van Geldermalsen kan worden gevonden op : www.pkngeldermalsen.nl

 

Predikanten PKN kerken Geldermalsen :

 

 

Hieronder staan de adressen van ons jongerencentrum Cornerstone en de twee kerkgebouwen van de PKN kerken van Geldermalsen.

 

Cornestone 2.0 - Emmalaan 2-bis, Geldermalsen
(gebouw rechts achter woonhuis)


Grotere kaart bekijken
 
Centrumkerk - Kerkstraat 38, Geldermalsen


Grotere kaart bekijken
  Gereformeerde kerk - Ds. R. Lomanlaan 7, Geldermalsen


Grotere kaart bekijken

 

 

Privacy

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Laatste Nieuws