RSF

 

Tja, de naam van deze activiteit is wel een beetje vreemd. Eigenlijk heten we Rock Solid maar omdat onze bezoekers een eigen naam hebben verzonnen heten we opeens LARREPARRE!!!! Kom langs en vraag waarom ;-)

Maar goed dit is een leuke, gezelige en ook serieuze activiteit in Geldermalsen voor tieners van 11 tot 15 jaar. Met elkaar gaan we nadenken over dingen die gebeuren in je dagelijkse leven en wat de bijbel daar dan over te zeggen heeft. We proberen om de 4 weken bij elkaar te komen (en soms vaker).

 

Wanneer : Op vrijdagavond van 19:30 - 21:30 (zie kalender voor de datums)

Waar : Bij Pieter en Anne thuis

Meer info : Anne Lagerwerf

 

 

Wat?

Op deze leeftijd heb je het vaak heel erg druk. Is het niet met studie, dan wel met een (bij)baan, sport en vrienden, om over uitgaan enz. maar niet te spreken. Tijdens de catechese gaan we concreet bekijken wat we met onze relatie met God kunnen in deze levensfase. We doen dit aan de hand van een aantal thema’s die te maken hebben met jullie leefwereld. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. In de thema’s leggen we voortdurend de link met wat dit betekent voor je eigen ontwikkeling in geloof. We praten over dingen waar je anders niet over praat en we durven dingen die je anders misschien niet in je hoofd zou halen!

Voor wie?

klas 3 & 4 voortgezet onderwijs (14-16 jaar)

 

Wanneer?

zie kalender

Waar?

In de consistorie van de Centrumkerk (ingang aan de zijde van de Blokker)

 

Contact?:

Anne van Rossum  

 

 

 

Wat?

Tijdens deze catechese vervolgen we onze ontdekkingstocht naar de relatie met God door samen bezig te zijn. Nu lezen we een aantal aansprekende verhalen uit het nieuwe testament. Er is aandacht voor de boodschap van Jezus – woorden en daden, meer dan het gewone, horen en doen!
Uiteraard vertalen we dit naar het leven van alledag. Wat betekenen de gelijkenissen? Hoe kun je dit toepassen op school, op de sportvereniging, met vriendjes? Ook komen de feestdagen uit het kerkelijk jaar aan de orde.

Voor wie?

klas 1 & 2 voortgezet onderwijs (13-14 jaar)

 

Wanneer?

Zie kalender

 

Waar?

In de pastorie, Koninginnelaan 3

 

Contact?:

Ageeth en Gerard Krol

 

Poster Tienerkerk 2019 2020 v2

 

Wat?

Wil jij graag met leeftijdsgenoten in gesprek over God, geloven, kerk en alles wat je in het dagelijks leven bezig houd? Kom dan (bijna elke) laatste zondag van de maand naar de Tienerkerk

Voor wie?

Jeugd tussen 12 en 18 jaar

Wanneer?

Zie kalender

Waar?

Den Dries, Klepel 6, Geldermalsen

Contact?:

Jeannette Stoffer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

 

Laatste Nieuws

  • Aftermovie PaasChallenge 2020

    Gelukkig vinden we ook nieuwe manieren om contact te houden en een leuke activiteit te doen! https://www.youtube.com/watch?v=MdU2TqMWD0w Aftermovie...
  • Jeugddienst - 15 maart 2020

    Jeugddienst - 15 maart 2020

    Vraag jij je wel eens af wat de wil van God is in ons leven? Zou jij ook wel is willen weten wat...