creche3

 

Wat?

Elke zondagochtend is er in het jeugdgebouw naast de kerk oppas voor de jongste gemeenteleden. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen hier komen spelen, terwijl hun ouders de kerkdienst bezoeken. De kinderen kunnen zelf spelen met het speelgoed dat aanwezig is (onder andere Duplo, een garage, poppen), we lezen samen boekjes of we maken een kleurplaat. Tussendoor gaan we een keer aan tafel zitten om wat te drinken en een koekje te eten. Zo leren de kleinsten in de gemeente elkaar kennen en het geeft ouders de mogelijkheid gezamenlijk naar de kerkdienst te gaan. Als de kinderen 4 jaar worden, krijgen ze een uitnodiging van de leiding van de kindernevendienst om daarheen te gaan. De leiding van de crèche is in handen van een vader/moeder en een tiener uit de kerk. De crèche wordt gebruikt door kinderen uit de Gereformeerde kerk en de Centrumkerk. De leiding wordt dan ook gevormd door leden uit beide gemeentes.

Voor wie?

Kinderen tussen de 0 en 4 jaar

Wanneer?

Elke zondagochtend

 

Contact?:

Wilt u meer informatie over de crèche of wilt u meehelpen in de crèche, dan kunt u contact opnemen met Claudia van Mersbergen.

Laatste Nieuws

  • Aftermovie PaasChallenge 2020

    Gelukkig vinden we ook nieuwe manieren om contact te houden en een leuke activiteit te doen! https://www.youtube.com/watch?v=MdU2TqMWD0w Aftermovie...
  • Jeugddienst - 15 maart 2020

    Jeugddienst - 15 maart 2020

    Vraag jij je wel eens af wat de wil van God is in ons leven? Zou jij ook wel is willen weten wat...